Alternativa ideala la lapte, fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar.

Pe langa faptul ca este lipsit de gluten, laptele de quinoa ofera o cantitate semnificativa de calciu si fibre alimentare. Acesti doi nutrienti ingrijesc sanatatea oaselor si a sistemului digestiv.

Quinoa este un aliment foarte hranitor. Aceasta planta a fost consumata inca din antichitate datorita beneficiilor multiple pe care le ofera corpului si mintii.

De fapt, quinoa este un aliment de baza in cadrul dietelor vegane. Ea reprezinta o sursa de fibre, acizi grasi esentiali si numerosi alti nutrienti de care organismul nostru are nevoie. Multe persoane includ quinoa in categoria de super-alimente, nu doar datorita tuturor vitaminelor si mineralelor din componenta sa. Aceasta se numara printre putinele produse care contin toti aminoacizii esentiali.

Nu in ultimul rand, quinoa este foarte usor de digerat. Fiind saraca in calorii, ea constituie un aliment ideal pentru oamenii care sufera de boala celiaca.

Ingrediente: apa, quinoa* (8%), orez italian* (7%), ulei de floarea soarelui* si ulei de sofranel* (presate la rece), sare de mare.

Informatii nutritionale / 100 g: Energie: 265 KJ / 63 kal; Proteine: 1,1 g; Carbohidrati: 11,70 g, Lipide: 1,2 g, Fibre: 0,30 g.

Recomandare: se agita bine inainte de fiecare utilizare, dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma in maxim 3-4 zile.

Acest produs este  obtinut din agricultura ecologica controlata.