Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, fara adaos de zahar, 100% obtinut din recolte ecologice.

Despre laptele de orez sunt de spus doua lucruri importante: este o bautura de care vegetarienii au nevoie pentru a-si diversifica meniul, dar in acelasi timp este si o bautura pretioasa pentru acei vegetarieni care au intoleranta la soia si nu pot consuma celebrul lapte de soia.

Laptele de orez este fortificat cu multe vitamine si minerale esentiale pentru o buna sanatate. O singura ceasca de lapte de orez contine 30% din necesarul de calciu si 15% din necesarul de fosfor. Aceste doua minerale sunt importante pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor si a dintilor sanatoase.

Tot intr-o ceasca de lapte de orez se mai regasesc si 10% din necesarul de vitamina A si 25% din necesarul de vitamina D si B12, unele dintre cele mai importante pentru vegetarieni. 

Ingrediente: apa naturala de izvor, orez italian* (17%), ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel*, sare de mare, extract de vanilie* (0.018%).
*Provine din agricultura ecologica. Contine zaharuri naturale.