Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar.
O singura ceasca de lapte de orez contine 30% din necesarul de calciu si 15% din necesarul de fosfor. Aceste doua minerale sunt importante pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor si a dintilor.

Cei mai multi vegetarieni inlocuiesc laptele traditional cu lapte de soia sau de migdale, trecand cu vederea si o a treia varianta, mai putin populara, dar la fel de viabila: lapte de orez, o bautura cu putine grasimi si multe beneficii.

Calitati:

  • Cantitate redusa de grasimi si calorii
  • Creste imunitatea
  • Sursa naturală de Vit. B
  • Poate fi folosit ca si ingredient in alte preparate

Ingrediente: apa de izvor, orez italian* (17%), ulei de floarea soarelui*, ulei de sofranel* (presat la rece), sare de mare.
Fara zahar adaugat

Acest produs este obtinut din agricultura ecologica controlata.

Mod de utilizare: se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc.