Bautura vegetala obtinuta din orez, imbogatita cu nuca de cocos, cu materii prime provenite din agricultura ecologica. Alternativa la lapte, fara colesterol, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar.

O singura ceasca de lapte de orez contine 30% din necesarul de calciu si 15% din necesarul de fosfor. Aceste doua minerale sunt importante pentru dezvoltarea si mentinerea oaselor si a dintilor.

Beneficiile nucii de cocos asupra sanatatii sunt insemnate, deaorece nuca de cocos contine cantitati importante de vitamine si minerale precum: vitamine din complexul de B-uri, fier, mangan, cupru, fosfor, seleniu, magneziu, potasiu, zinc.

Nuca de cocos contine in proportie de 90% grasimi saturate, grasimi "bune", esentiale pentru absorbtia calciului in oase.
Cei mai multi vegetarieni inlocuiesc laptele traditional cu lapte de soia sau de migdale, trecand cu vederea si o a treia varianta, mai putin populara, dar la fel de viabila: lapte de orez, o bautura cu putine grasimi si multe beneficii.

Se poate utiliza la cafea, musli, deserturi etc.

Avantaje:

  • Este scazut in grasimi
  • Ajuta la o mai buna imunitate a organismului
  • Sursa naturala de vitamina B
  • Poate ajuta la slabit
  • Poate fi folosit ca si ingredient in alte preparate

Ingrediente: apa, orez italian* (17%), pulpa de nuca de cocos (2%), sare de mare.
Fara zahar adaugat

Acest produs este obtinut din agricultura ecologica controlata.