Laptele Bio din soia este o alternativa la lapte, fara colesterol, fara gluten, fara lactoza, 100% vegetal, fara adaos de zahar, din soia cultivata in Italia in sistem ecologic.

Laptele de soia este produs prin uscarea boabelor de soia si fierberea lor cu apa. Este bogat in proteine, calciu si nu are grasimi saturate. Este sarac in calorii si vine cu multiple arome, fiind alternativa perfecta pentru cei cu intoleranta la lactoza.

Ingrediente active: apa de izvor, soia decorticata italiana (17%), sare de mare.

Soia este bogata in proteine, aminoacizi, fitoestrogeni si isoflavone, substante recunoscute pentru proprietatile contra tumorilor si a cancerului. Cercetarile au demostrat ca proteinele din soia scad colesterolul "rau", crescand nivelul celui "bun". In plus, soia are proprietati antioxidante si mai contine o substanta numita genisteina, care mareste elasticitatea vaselor de sange.

Recomandare: se agita bine inainte de fiecare utilizare, dupa deschidere se pastreaza la rece si se consuma in maxim 3-4 zile.